Ruimte in Utrecht in Utrecht

Ruimte In Utrecht de vergaderruimte, lezingruimte, presentatieruimte en workshopruimte in het museumkwartier voor 20 personen

Over Ruimte in Utrecht

Ruimte in Utrecht valt onder de rubriek zaal huren in Utrecht.

Een toplocatie in het hartje van Utrecht!

Ruimte in Utrecht is een stijlvolle vergader- en workshopruimte, gelegen in het historisch museumkwartier van Utrecht. De Ruimte, voorzien van alle gemakken en luxe is ingericht om uw vergadering, workshop of presentatie tot een succes te maken. De gloednieuwe Ruimte is geopend sinds april 2010!

De Ruimte is te huur per dagdeel, maar ook voor uw vaste bijeenkomst per maand. Uw gastheer verzorgt in overleg een heerlijke lunch en denkt graag mee over activiteiten die teambuilding, inspiratie of creativiteit tijdens uw bijeenkomst bevorderen.

Ruimte in Utrecht is geschikt voor groepen tot 16 personen. De ruimte beschikt over een eigen keuken en een stadstuin, vergaderfaciliteiten en nog veel meer.

De ruimte is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren is mogelijk direct voor de deur. Kortom een geweldige plek voor uw vergaderingen, workshops of presentaties.

Wij nemen graag de tijd om uw wensen door te nemen, informeer naar de mogelijkheden!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ruimte in Utrecht uit de rubriek zaal huren uit Utrecht is gevestigd aan de Lange Nieuwstraat 64 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-2658257.

Diensten en producten voor zaal huren

Trefwoorden die horen bij Ruimte in Utrecht zijn o.a. :