Sandra | Verlies, Rouwbegeleiding & Nabestaandezorg in Maarssen

Verlies- en rouwbegeleiding en rouw & verlies op de werkvloer.

Over Sandra | Verlies, Rouwbegeleiding & Nabestaandezorg

Sandra | Verlies, Rouwbegeleiding & Nabestaandezorg valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met verlies in zijn of haar leven. Dit kan elke vorm van verlies zijn bijvoorbeeld: scheiding, baanverlies, verlies van gezondheid, ongewenste veranderingen.

Op mijn website kunt u een uitgebreide uitleg vinden waar ik je of jullie mee kan helpen en ondersteunen. te denken aan: - Nabestaandenzorg - Gezinsbegeleiding - Ziekte - Naderend overlijden van een ouder - Verlies- en rouwbegeleiding op de werkvloer

Nabestaandezorg: Ik bied zowel zakelijke als emotionele zorg aan de nabestaanden na een overlijden. Ik kom bij uw thuis op bezoek voor een gesprek (duur ongeveer 2 uur). Hierbij staat oprechte aandacht en persoonlijk contact centraal. Het doel van dit gesprek is het ontzorgen, adviseren, zelfredzaamheid vergroten en erkenning van hetgeen dat speelt. Door u te informeren in uw specifieke situatie, gericht op u als persoon, zult u verlichting vinden. Er volgen meerdere ontmoetingen, waarbij we ook kijken naar bankzaken, notariszaken, verzekeringen, pensioenen, belastingzaken en dergelijke. Ervaring heeft mij geleerd dat rouwen pas echt begint als alle zaken geregeld zijn. U weet dan ook waar u aan toe bent, het neemt een groot deel van de onrust weg.

Gezinsbegeleiding, bij ziekte of naderend overlijden van een ouder: Wanneer iemand in het gezin ernstig ziek is, reageert iedereen hier anders op. Onderlinge relaties veranderen. Ik bied ondersteuning aan kinderen, jongeren en aan de volwassenen (de ouders), waarbij acceptatie en communicatie de basis vormt, samen met verschillende verwerkingsprocessen. Iedereen mag zich gehoord voelen en mag meedenken en praten. Voor een ieder in het gezin verandert er iets, van jong tot oud.

Verlies- en Rouwbegeleiding: Verlies- en rouwverwerking kent geen tijd. Of u onlangs hiermee te maken heeft gehad of dat het al even geleden is of er nog middenin zit, voor iedereen is dit anders. Het kan zelfs jaren weggestopt zijn en dan ineens weer de kop op steken. Wil je nu graag van je afpraten, of heb je andere vragen? Neem dan eens contact met mij op.

Rouw op de werkvloer: Een ongekende dimensie van management. Een man komt terug op het werk na het sterven van zijn kind. Zijn directeur: “huilen doe je maar in de pauze”.

Bij verlies en rouw wordt er niet meteen gedacht aan de werksituatie. Toch heeft dit ook daar enorm veel impact op. Mensen worden ook daar met verdriet geconfronteerd en brengen deze gevoelens dus ook mee naar het werk. Je kunt ook niet verwachten dat mensen hun eigen gevoel thuis laten, of even parkeren in het gevonden voorwerpen kastje of locker. Emoties hebben invloed op je werk. Werkgevers en leidinggevenden weten niet altijd goed om te gaan met rouwende werknemers. Daardoor is het ziekteverzuim onder deze mensen hoger dan noodzakelijk. Wilt u als bedrijf meer weten over rouw op de werkvloer waardoor het ziekteverzuim binnen uw organisatie niet onnodig hoog blijft, of nog erger dat de medewerker helemaal niet meer aan het werk komt? Of wilt u gebruik maken van mijn andere diensten? Neem contact op via: https://www.sandranabestaandenzorg.nl/contact/

Met vriendelijke groet,

Sandra van Muijden Verlies, Rouwbegeleiding & Nabestaandenzorg


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sandra | Verlies, Rouwbegeleiding & Nabestaandezorg uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Fazantenkamp 716 in Maarssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25250912.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sandra | Verlies, Rouwbegeleiding & Nabestaandezorg zijn o.a. :