Sportkeuken in Bunnik

Sportkeuken

Over Sportkeuken

Sportkeuken valt onder de rubriek workshops uit Utrecht.

Janneke Pieterson, Voedingsdeskundige en freelance chefkok voor topsporters, is de oprichter van Sportkeuken. Sinds 2 jaar kookt zij voor de Nederlandse roeiers en ze heeft 4 seizoenen gekookt voor Al 15 jaar lang is Janneke Pieterson werkzaam als allround sportdocent binnen diverse sportscholen in en rondom Utrecht. Daarnaast is zij meerdere jaren werkzaam geweest als freelance chef-kok. Van 2012-2015 heeft zij vier seizoenen gekookt voor Team Giant-Alpecin tijdens o.a. De Tour de France en de Vuelta. Zij heeft de vier jaar durende opleiding Voeding en Diëtetiek, post-hbo sportdiëtetiek en Master in coaching van het Johan Cruijff instituut afgerond. Haar passie voor sport en koken combineert zij nu in haar nieuwe sfeervolle kookstudio in Bunnik. Bij Sportkeuken kun je terecht voor diverse cursussen en workshops zoals 'koken voor dummies'. Zes gezellige cursusavonden voor iedereen die nog niet zo goed kan koken. Ook is er een cursus om fit te worden en gewicht te verliezen en waarin je leert hoe je in een handomdraai gezonde maaltijden kan bereiden. Ook kan je je opgeven voor koken met singles of voor een leuk team- of bedrijfsuitje. Eerst bootcampen en daarna met z'n allen gezellig, lekker en gezond koken. Ook voor een gezellige kookworkshop met vrienden tot twintig personen kun je bij Sportkeuken terecht en in de zomer kan er buiten in het zonnetje worden gegeten.

De Sportkeuken biedt u: - Bedrijfsuitjes, zoals sporten en koken - Kookworkshops gezonde voeding met individuele inschrijving - Kookcursussen voor degene die nog niet zo goed kunnen koken - Presentaties en workshops voor bedrijven - Koken op locatie voor topsporters - Voedingsadvies op maat

Wilt u graag meer weten? Neem dan eens een kijkje op hun eigen website. http://www.sportkeuken.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sportkeuken uit de rubriek workshops uit Utrecht is gevestigd aan de Groeneweg in Bunnik. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29006641.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Sportkeuken zijn o.a. :

Nieuws van Sportkeuken in Bunnik

gezonde bedrijfsuitjes

gezonde bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes tot 18 personen.

Geen Hollandse hap in Bunnikse Sportkeuken

Geen Hollandse hap in Bunnikse Sportkeuken

De Utrechtse sportinstructeur en diëtist Janneke Pieterson start in Bunnik met haar Sportkeuken. Over haar horecafamilie, de vraatzucht van Tom Dumoulin en bedrijfsuitjes met bootcamp.