Stichting Donorfiets in Utrecht

Stichting Donorfiets | Heeft als doel het inzamelen en recyclen van fietsen.

Over Stichting Donorfiets

Stichting Donorfiets valt onder de rubriek fietsen in Utrecht.

Stichting Donorfiets is sinds januari 2020 actief in Oudwater aan de Elzenweg. Stichting Donorfiets recycled fietsen, dit gebeurt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt en voor mensen met een inkomen onder het minimum. Stichting Donorfiets vragen daarom afgedankte fietsen die bij Stichting Donorfiets weer een tweede leven krijgen of als donorfiets kan dienen voor onderdelen.

Daarnaast moet Stichting Donorfiets ook in de kosten voorzien en verkopen en repareren fietsen tegen nette prijzen. Stichting Donorfiets kunnen hier nieuwe of gebruikte onderdelen bij gebruiken.

Stichting Donorfiets heeft reeds 30 jaar ervaring in de fietsen waarvan 15 jaar als zelfstandige rijwielzaak. Stichting Donorfiets is in het bezit van alle mogelijke vak diploma's, certificaten en zijn tevens erkend leerbedrijf.

Mocht u (een) fiets(en) over hebben ter donatie of een reparatie of onderhoud aan uw fiets nodig hebben schroom dan niet om Stichting Donorfiets te bellen.

Mocht er iemand zijn die een fiets nodig heeft maat dit niet kan betalen door een minimaal inkomen dan horen zij dit ook graag om deze persoon wellicht te helpen.

Stichting Donorfiets knappen gebruikte fietsen op, recyclen oude fietsen tot zo goed als nieuwe fietsen, of zelfs beter als de huidige nieuwe fietsen. Stichting Donorfiets repareren fietsen en kunnen hierbij in overleg gebruik maken van nieuwe of gebruikte onderdelen.

De doelen van Stichting Donorfiets zijn:

- Hergebruik van goed en bruikbare onderdelen en fietsen

- Bijdragen aan het terugdringen van de afvalberg

- Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nuttige plek bieden in een gezellig en leerzaam team

- Mensen met beperkt inkomen helpen in hun mobiliteit

Hoe u Stichting Donorfiets kunt helpen:

- Door uw fiets door Stichting Donorfiets te laten repareren

- Eventueel fietsen die u niet meer nodig heeft te doneren

- Een nieuwe, gerecycled of gebruikte fiets via Stichting Donorfiets aan te schaffen

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stichting Donorfiets uit de rubriek fietsen uit Utrecht is gevestigd aan de Waalstraat 20 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23105852.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Stichting Donorfiets zijn o.a. :