StuwaJobs Personeelsdiensten in Ijsselstein

StuwaJobs Personeelsdiensten is een uitzendbedrijf die gespecialiseerd personeel voor u kunnen regelen.

Over StuwaJobs Personeelsdiensten

StuwaJobs Personeelsdiensten valt onder de rubriek uitzendbureau in Utrecht.

StuwaJobs Personeelsdiensten is een uitzendbedrijf die gespecialiseerd personeel voor u kan regelen.

StuwaJobs Personeelsdiensten is een handelsnaam van Stuwadoorsbedrijf H.Th. Vermeulen BV. Laden en lossen van schepen en containers vormt nog steeds het grootste deel van het werk van stuwadoorsbedrijf H.Th. Vermeulen BV. Hiervoor levert Stuwadoorsbedrijf H.Th. Vermeulen BV gespecialiseerd personeel.

Alhoewel ons bedrijf in IJsselstein is gesitueerd wordt het personeel uitgezonden naar diverse havenplaatsen in Nederland.

De verscherpte regelgeving op het gebied van transport en logistiek zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven ervaren personeel inhuren om snel en vakkundig diverse ladingen op een veilige manier te kunnen “handelen”.

Wij beschikken over een groot netwerk van kandidaten. Werkpieken opvangen, projecten opstarten, het werk laten doorgaan bij ziekte-uitval; met onze uitzendkrachten heeft u snel een paar extra handen in huis.

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Uitzenden wordt gekenmerkt door maximale flexibiliteit voor u en voor de flexkracht, doordat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden.

Voor meer informatie gaat u dan naar de website van StuwaJobs Personeelsdiensten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

StuwaJobs Personeelsdiensten uit de rubriek uitzendbureau uit Utrecht is gevestigd aan de Edisonweg 7-B in IJsselstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-6877878.

Diensten en producten voor uitzendbureau

Trefwoorden die horen bij StuwaJobs Personeelsdiensten zijn o.a. :

Nieuws van StuwaJobs Personeelsdiensten in Ijsselstein

Maak kennis met StuwaJobs Personeelsdiensten!

Maak kennis met StuwaJobs Personeelsdiensten!

StuwaJobs Personeelsdiensten is thuis in alle marktsegmenten met een specialisme in de Stuwadoring en Logistieke Branche.