TantraBeleving in Amersfoort

TantraBeleving | Tantra ervaren, intimiteit en ontdekken wie je bent.

Over TantraBeleving

TantraBeleving valt onder de rubriek massage in Utrecht.

Tantra moet je ervaren, voelen en beleven. Tantra, de kunst van heerlijk leven. Tatnra is niet in een paar zinnen uit te leggen. Het is een ontdekkingsreis. Geen verzet maar open staan voor wat je tegenkomt tijdens deze reis. Je leven wordt daar dieper, voller en rijker van. Welk gevoel je ook ervaart, je onderzoekt wat er is. Innerlijk stil zijn om energie te ervaren. Leren om te vertragen en te verstillen. Alles wat je doet, doe je met aandacht. Tantra meditaties en tantra massages zijn momenten om levensenergie in je lichaam wakker te maken en om het contact met je bron te ervaren. Tantra is een reis zonder eindbestemming, een reis die altijd weer verder gaat. Het pad van het leven.

Bij TantraBeleving geven Lieneke en Wilco individuele tantra massages en tantra sessies. Ook organiseren zij diverse tantra activiteiten.

Het aanbod bij TantraBeleving is onder andere:

- Tantra massage voor stellen

- Tantra massage voor vrouwen

- Tantra massage voor mannen

- Tantra cursussen

- Tantra workshops en weekenden

Wil jij graag ontdekken wat tantra voor jou kan betekenen? En is meedoen aan een groepsactiviteit nog niet jouw stap? TantraBeleving biedt ook individuele trajecten aan.

OF samen met je partner tantra ontdekken? Dan is tantra voor stellen wellicht iets voor jullie. Wil je elkaar opnieuw ontmoeten? Hoe ontstaat er weer magie tussen jullie twee? Hoe kun je elkaars verschillen vieren? Hoe ben je trouw aan jezelf en in verbinding met de ander? TantraBeleving werkt met tantrische oefeningen, meditaties, lichaamswerk, ademwerk en the wheel of consent.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TantraBeleving uit de rubriek massage uit Utrecht is gevestigd aan de Dommelstraat 23 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11458708.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij TantraBeleving zijn o.a. :