The VR Room in Utrecht

Your high-end VR experience!

Over The VR Room

The VR Room valt onder de rubriek entertainment uit Utrecht.

Ben jij klaar voor een nieuwe wereld? Kom naar The VR Room en beleef een geweldige nieuwe ervaring met Virtual Reality! Gewapend met onze luxe VR headset ligt de virtuele wereld aan je voeten. Stap in een virtuele achtbaan of jaag op aliens in de ruimte, het kan allemaal!

Ons Aanbod: * Teambuilding * Verjaardagen * Bedrijfsuitjes * Evenementen

Of je nu met z’n tweeën wat wilt doen, met vrienden een avondje gaat stappen, met de kids een dagje op pad bent of juist met veel collega’s een bedrijfsuitje wilt beleven: The VR Room is geschikt voor iedereen. Onze getrainde VR experts zorgen met hun enthousiaste begeleiding voor een onvergetelijke VR ervaring! VR you ready?

The VR Room op locatie: Hoe gaaf is dat....een unieke Virtual Reality Experience op een locatie van uw keuze! Wij leveren een all-inclusive pakket om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. Met de Virtual Reality Experience is succes gegarandeerd voor zowel jong als oud!

VR presentatie/workshop: Benieuwd naar de mogelijkheden van VR of hoe je VR kan toepassen in je bedrijf? Bij The VR Room ben je op de juiste plek voor een lezing of presentatie over VR!

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via onze contactgegevens of neem een kijkje op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The VR Room uit de rubriek entertainment uit Utrecht is gevestigd aan de Overste Den Oudenlaan 9b in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-2271671.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij The VR Room zijn o.a. :