Thomas Bauer fijne Houtbewerking in Utrecht

Thomas Bauer fijne Houtbewerking uit Utrecht heeft geen profiel.

Wat doet Thomas Bauer fijne Houtbewerking in Utrecht

Thomas Bauer fijne Houtbewerking is een interieurbouw uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Flampijpstraat 50. Het telefoonnummer van Thomas Bauer fijne Houtbewerking in Utrecht is 0641012311.

Is Thomas Bauer fijne Houtbewerking in Utrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Thomas Bauer fijne Houtbewerking in Utrecht valt onder de rubriek interieurbouw. Een interieurbouw uit Utrecht levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Thomas Bauer fijne Houtbewerking bestaat sinds september 2008. Na mijn studie Houten jacht- en botenbouw, aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam en een korte reis naar Zuid-Afrika waar ik vrijwilligerswerk deed, besloot ik als zelfstandig meubelmaker te beginnen. Mijn visie is om op ambachtelijke wijze unieke meubels te maken. Ik ontwerp meubels en ik voer het ontwerp uit. Ik maak ook meubels van ontwerpen die door andere mensen gemaakt zijn. Ontwerp: Aan hand van ideeën ga ik, zo mogelijk samen met de klant, aan de slag. Het uiteindelijke doel is om tot een ontwerp te komen dat (nauw) aansluit bij de wensen van de klant. De ontwerpen worden uitgewerkt in technische tekeningen, en zo nodig in proefmodel of als detailschets in 3d uitgevoerd. Aandacht voor de functie en de esthetische waarde staan centraal. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander interieurbouw

  • Goslinga Interieurbouw

    Goslinga Interieurbouw | Ware vakmanschap, specialist in maatwerk. . Trefwoorden van Goslinga Interieurbouw : maatwerk meubelen, interieurbouw met oog voor detail, interieurbouw voor exclusieve ontwerpen, interieurbouw voor unieke tv-meubels, interieurbouw voor unieke wandkasten, interieurbouw voor luxe woonkamer, interieurbouw voor luxe keuken, .

    tel. 06-36108468, Nieuwe Veenendaalseweg 94, 3911ML in Rhenen

    Meer over Goslinga Interieurbouw contact website