Topaas Loopbaanadvies in Maarssen

Topaas Loopbaanadvies draagt graag bij aan uw persoonlijke ontwikkeling en uw werkplezier.

Over Topaas Loopbaanadvies

Topaas Loopbaanadvies valt onder de rubriek coaching in Utrecht.

Het gezicht achter Topaas Loopbaanadvies is Annerose van Straten. Zoekt u iemand die u kan helpen met uw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier? Dan bent u hier aan het juiste adres.

U kunt een keuze maken uit een individueel traject of teamsessies. U krijgt door dit coachingstraject meer inzicht in uzelf en de ander. Dit is de basis voor groei en een betere samenwerking.

U kunt bij Topaas Loopbaanadvies een keuze maken uit diverse programma's, deze ziet u hieronder terug:

- Met energie aan het werk, groeien naar een nieuwe baan, groeien in je huidige baan en de Insights Discovery Teamsessie.

Heeft u een introverte persoonlijkheid? Dan biedt Annerose voor u de training persoonlijke effectiviteit aan. Het doel is dat u meer zelfacceptatie en waardering gaat krijgen. Dit zorgt ervoor dat uw wereld dan een beetje mooier gaat worden.

Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Topaas Loopbaanadvies uit de rubriek coaching uit Utrecht is gevestigd aan de Valkenkamp 758 in Maarssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45508893.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Topaas Loopbaanadvies zijn o.a. :