Trimsalon Marie in Utrecht

Trimsalon Marie: Alle aandacht voor uw hond of kat.

Over Trimsalon Marie

Trimsalon Marie valt onder de rubriek dierverzorger uit Utrecht.

Is de vacht van uw huisdier ook toe aan een heerlijke verzorging? Dan bent u bij Trimsalon Marie Beauty & Care helemaal aan het juiste adres.

Ik vindt het erg belangrijk dat de omgeving rustig en ontspannen is voor uw huisdier. Daarom maak ik voor elke hond ook genoeg tijd vrij. In mijn trimsalon zijn alle honden van elke ras welkom. Soms kan het trimmen wat langer duren dan verwacht. Dit is natuurlijk geen probleem want dan wordt uw hond gewoon even uitgelaten en daarna gaan we in alle rust door met het trimmen.

Mijn naam is Marie Vinck. Mijn hele leven wordt ik al omringd door dieren, ik ben er vanaf jongs af aan mee opgegroeid. Wij hadden kippen, vogels, schildpadden, vissen, konijnen en honden. Ik vond het vroeger al leuk om mijn eigen dwergpoedels te trimmen. Hierdoor besloot om van mijn hobby mijn werk te maken.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Trimsalon Marie uit de rubriek dierverzorger uit Utrecht is gevestigd aan de Strijkviertel 4a in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57526061.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Trimsalon Marie zijn o.a. :