Utrechtse Unieke Poezenoppascentrale in Utrecht

Uw poezen zijn mijn zorg!

Over Utrechtse Unieke Poezenoppascentrale

Utrechtse Unieke Poezenoppascentrale valt onder de rubriek dierenwinkel in Utrecht.

U moet voor zaken weg, of u wilt op vakantie of er een paar dagen tussen uit..maar wie neemt er dan de zorg voor uw poes (poezen) of kat (katten) over? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! U kunt u poes (poezen) of kat (katten) vindt het vaak fijn om in hun eigen omgeving te kunnen blijven, dan blijven ze zich lekker thuis voelen en kunnen ze gewoon doen wat ze altijd al deden. Geen stress voor uw poes (poezen) of kat (katten).

U kunt natuurlijk niet verwachten dat vrienden of familie elke keer de verzorging voor uw huisdieren overneemt, en een pension is vaak erg duur. Daarom kunt u contact opnemen met mij.

Ik ben een oppascentrale voor poezen, ook doe ik de oppas voor diverse knaagdieren. Kortom: Ik ben de oppas voor uw huisdieren, u kunt uw huisdieren laten verzorgen tijdens afwezigheid.

Ik kom bij u thuis langs, zodat uw huisdieren zich altijd thuis blijven voelen. de werkzaamheden die ik dan verricht zijn: Uw huisdier(en) eten en drinken geven. De eventuele kattenbak verschonen. ook zorg ik dat uw huisdier(en) altijd veel aandacht krijgen en liefde. Ook speel en knuffel ik met ze als ze daar behoefte aan hebben.

Ik verzorg geen: Honden, reptielen of ratten. Neemt u vooral persoonlijk contact met mij op voor meer informatie over mij of mijn werkzaamheden/bedrijf.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Utrechtse Unieke Poezenoppascentrale uit de rubriek dierenwinkel uit Utrecht is gevestigd aan de Azielaan 26 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49888370.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Utrechtse Unieke Poezenoppascentrale zijn o.a. :