Uw Familiemediator in Jaarsveld, Utrecht

Uw Familiemediator: begeleiding bij echtscheiding, ouderschapsplan, omgangsregeling, alimentatie

Over Uw Familiemediator

Uw Familiemediator valt onder de rubriek mediation in Utrecht.

Een echtscheiding is een ingrijpende periode. Er komen allerlei emoties los. Er is teleurstelling, pijn en onzekerheid over de toekomst. Er komt veel op je af. Je zit met een heleboel vragen en tegelijkertijd moet er van alles worden geregeld.

UwFamiliemediator is een samenwerking van ervaren mediators, gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Wij begeleiden stellen die gaan scheiden bij het maken van afspraken over de praktische en financiƫle zaken. Daarnaast is er aandacht voor emoties en onderlinge communicatie. Wij helpen bij het opstellen van het ouderschapsplan, de omgangsregeling, de alimentatieberekening en het echtscheidingsconvenant, inclusief de aanvraag van de scheiding bij de rechtbank. UwFamiliemediator heeft een netwerk van kinderpsychologen, scheidingsadvocaten en financieel adviseurs om zo nodig een beroep op te kunnen doen.

In de regio Utrecht is Margriet de Greef Uw Familiemediator. Margriet biedt met haar rustige open houding de structuur en de sfeer waarin cliƫnten tot afspraken kunnen komen die werken voor beide partijen. In ieders belang zorgt Margriet ervoor dat alle partijen evenveel aandacht krijgen. Zeker als er kinderen betrokken zijn is de onderlinge verstandhouding tussen de ouders erg belangrijk. Ook na een scheiding blijven zij immers samen ouders.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Uw Familiemediator? Schroomt u dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12327289.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Uw Familiemediator zijn o.a. :