Wamin Bedrijfsdiensten in Utrecht

Wamin B.V. voor al uw facilitaire diensten!

Over Wamin Bedrijfsdiensten

Wamin Bedrijfsdiensten valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Utrecht.

Graag stellen wij ons aan u voor. Wamin bedrijfsdiensten is een professioneel bedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, wij zijn zowel landelijk als ver buiten de grenzen actief. Ons motto is dat u als klant met ons veelzijdige aanbod zich prettig voelt zodat u optimaal kunt functioneren en uw doelstellingen kunt na leven. Wij van Wamin zijn er dan ook van overtuigd dat we een aanvulling kunnen zijn voor uw bedrijf.

Diensten: * Dagelijkse of structurele schoonmaak * Calamiteiten service * Telescopische glasbewassing * Specialistische reiniging

Waarom kiezen voor ons: * Betrouwbaar * Flexibel * Meedenkend * Wij spelen in op de behoefte van onze klanten * Duurzaamheid

Wij staan voor professionaliteit en kwaliteit, onze medewerkers zijn dan ook zeer gedreven en door hun jarenlange ervaring in het vak kunnen wij een uitstekende service garanderen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wamin Bedrijfsdiensten uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Utrecht is gevestigd aan de Arkansasdreef 32C in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-2725578.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Wamin Bedrijfsdiensten zijn o.a. :