Wax & brows by Veda Lakshmi in Utrecht

Wax & brows by Veda Lakshmi, Utrecht!!

Over Wax & brows by Veda Lakshmi

Wax & brows by Veda Lakshmi valt onder de rubriek schoonheidssalon in Utrecht.

Veda Lakshmi Ayurveda is een wellness salon voor de bevordering van gezondheid, schoonheid en welzijn. Ons doel is om de essentie van Ayurveda, gemakkelijk toegankelijk voor een ieder te maken. Veda Lakshmi wordt gerund door een volledig erkende en gekwalificeerde Ayurveda beoefenaar en specialisten met een holistische toenadering, medische pedicures, stylisten en schoonheidheidsspecialisten.

De focus ligt op het bieden van praktische adviezen door middel van overleg over dieet en levensstijl, met als doel om de gezondheid en welzijn te herstellen of te verbeteren door middel van massage, immuniteit verhogen behandelingen, Panchakarma (body zuivering) en krachtige organische kruiden-supplementen en verzorging van uw voeten en handen. Ons doel is om mensen te leren hoe zij zich kunnen onderhouden, en hoe om balans in hun lichaam en geest te brengen.

Wij streven ernaar om een ??veilige, effectieve en authentieke biologische ayurvedische producten en therapie├źn. Veda Lakshmi vindt haar basis in de ayurvedische leer. Deze leer is duizenden jaren oud en beschreef als eerste hoe wij als mensen functioneren in het groter geheel; Het Universum.

Volgens de ayurveda worden wij beinvloed door verschillende omgevingsfactoren zoals seizoenen,voeding, levensstyle en leeftijd. Veda Lakshmi geeft en verzorgt jou met wat gebruiksaanwijzingen en behandelingen uit de ayurveda en helpt jou het beste uit jezelf te halen.

De Kracht van Lakshmi komt uit de beauty- en wellness behandelingen in onze Spa en uit de producten Van LakShmi. De LakShmi producten zijn ECO- BIO & VEGAN gecertificeerd, waardoor je er zeker kan zijn dat er enkel zuiver en natuurlijk ingredienten (INCI) voor zijn gebruikt.De zuivere producten van LakShmi worden o.a gemaakt van koudgeperste plantenolie en hebben als werkzame stof pure essentiele olien. Deze lijken op de huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitaminen, waaronder vitamine A en E. De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze d.m.v. de bijzondere synergie tussen essentiele olien, de huidbalans herstellen. Om de huidcellen optimaal te laten functioneren.

Zo komen body, mind & spirit met elkaar in balans.

LakshmiShop is onderdeel van Veda LakShmi Ayurveda. Wij bieden een uitgebreide assortiment aan Ayurvedische producten van LakShmi Italie (Officiele LakShmi producent).

Wax Salon

Veda Wax & Brow Amerikalaan 7 3526 VE Utrecht Tel. 030-888 07 74


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wax & brows by Veda Lakshmi uit de rubriek schoonheidssalon uit Utrecht is gevestigd aan de Amerikalaan 7 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-8880774.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Wax & brows by Veda Lakshmi zijn o.a. :