Wielwerk Opleidingen in Culemborg

Wielwerk Opleidingen, Verbonden met de Aarde

Over Wielwerk Opleidingen

Wielwerk Opleidingen valt onder de rubriek opleiding in Utrecht.

Persoonlijke Ontwikkeling: Bij ons maak je kennis met de wielwerkmethode: De natuurlijke manier van leren, die je kunt gebruiken voor jouw eigen persoonlijke leven. Hierbij krijg je de kans om keuzes te maken, dingen te veranderen of juist aan te sporen.

Opleiding Coach: Als je een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van de anderen, dan is dit echt wat voor jou! Als coach help je mensen in staat om los te komen van hun belemmeringen. Je gaat ze begeleiden in het nastreven en behalen van nieuwe doelen. Ons streven is naar een van de belangrijkste doelen: Persoonlijk geluk.

Opleiding Therapeut: Als Wielwerk-Therapeut benader je het hele leven van de mens, vanuit de natuurlijke stroom. Hierbij wordt duidelijk waar de levensstroom uit balans is of gestagneerd.. Je ondersteunt de ander dus om vastgelopen innerlijke processen weer op gang te brengen.

Voor meer informatie kunt u naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wielwerk Opleidingen uit de rubriek opleiding uit Utrecht is gevestigd aan de Houtweg 7 in Culemborg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42923067.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Wielwerk Opleidingen zijn o.a. :