Yoga Centrum Rivierenwijk in Utrecht

Yoga Centrum Rivierenwijk uit Utrecht heeft geen profiel.

Wat doet Yoga Centrum Rivierenwijk in Utrecht

Yoga Centrum Rivierenwijk is een yoga en meditatie uit Utrecht. Men is gevestigd aan de Rijnlaan 167. Het telefoonnummer van Yoga Centrum Rivierenwijk in Utrecht is 06-23855516.

Is Yoga Centrum Rivierenwijk in Utrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Utrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Yoga Centrum Rivierenwijk in Utrecht valt onder de rubriek yoga en meditatie. Een yoga en meditatie uit Utrecht levert onder andere :

Yoga is een oeroude filosofische traditie, een levensvisie en een levenshouding en komt van oudsher uit India. Het woord YOGA betekent verbinding; verbinding van lichaam en geest, verbinding van mens met zichzelf, verbinding van mensen met elkaar, verbinding van mens het leven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander yoga en meditatie

  • Adem & Energie

    Ademcoaching en yoga in Utrecht. Trefwoorden van Adem & Energie : Ademcoaching, yoga, relatie met jezelf versterken, meer levenslust, meer energie, meer focus, meer ontspanning, gestrest, burn-out, niet lekker in mijn vel, rust in mijn hoofd, ademtechnieken, .

    tel. 06-30753451, Kees Valkensteinlaan 4, 3451 CB in Utrecht

    Meer over Adem & Energie contact website