Yoganesh - Yoga & Yogatherapie Utrecht in Utrecht

Yoganesh - Yoga & Yogatherapie Utrecht: Lekker in uw vel, rust in uw hoofd.

Over Yoganesh - Yoga & Yogatherapie Utrecht

Yoganesh - Yoga & Yogatherapie Utrecht valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Utrecht.

Yoganesh - Yoga & Yogatherapie Utrecht biedt yogalessen en individuele yogatherapie voor iedereen aan. Yoganesh werkt altijd volgens de YogAlign methode. Dit is een nieuwe benadering van de klassiek Hatha yoga waarin u zult werken aan een soepel en sterk lijf. Tevens gaat u werken aan een gezonde houding en rust in uw hoofd.

Deze vorm van yoga is een veilige manier van bewegen die u meer kracht, energie en flexibiliteit geeft. YogAlign is een soort van 'alles in één' pakket. Ontspanning, houding- en ademtherapie, krachttraining, massage en meditatie tegelijkertijd.

U kunt bij Yoganesh terecht voor de volgende soorten yoga:

- Yoga lessen: YogAlign, YogAlign special, WellWoman, Relax, Restorative, Senior, H-yoga, Bedrijfsyoga en individuele lessen.

- Yoga therapie: Yoga therapie, YogAlign individueel, WellWoman individueel en H-Yoga individueel.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Yoganesh - Yoga & Yogatherapie Utrecht? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yoganesh - Yoga & Yogatherapie Utrecht uit de rubriek paramedisch centrum uit Utrecht is gevestigd aan de Park Oog in Al 1 in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49651461.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Yoganesh - Yoga & Yogatherapie Utrecht zijn o.a. :