Blog Oktober/ November 2016

door Janneke Buur | Dec 11, 2016 | Blog

Blog Oktober/ November 2016

De afgelopen tijd hebben we de nadruk gelegd op het sociaal emotionele stuk. We hebben hier niet veel aparte opdrachten voor gedaan, maar het juist geïntegreerd in het werken aan de schoolvakken. De bedoeling hiervan is, om de kinderen uit te dagen en hun grenzen op te zoeken. Hierdoor zien de kinderen wat ze allemaal in hun mars hebben. Dit is vaak meer dan ze in eerste instantie zelf denken!

Verder zijn we gevarieerd bezig geweest met verschillende opdrachten. Van het maken van speculaasbrokken om meten en wegen aan bod te laten komen, tot het maken van muziekinstrumenten met huis-, tuin- en keukenspullen. Bij al deze opdrachten, hebben we schoolvakken zoals rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen, natuuronderwijs, enz. toegepast.

Geplaatst op maandag 19 december 2016.

Over Oppasjuf

Dit bericht is geschreven door Oppasjuf. Het bedrijf valt onder oppas centrale uit Utrecht. Trefwoorden van Oppasjuf uit Utrecht : hulp bij schoolwerk thuis, spelend leren in schoolvakanties, oppassen en schoolwerk, huiswerk begeleiding, naschoolse opvang, oppasjuf, schoolwerk in schoolvakantie, hulp bij leren thuis, .

Lees meer over Oppasjuf.