Gratis advies op de dag van de scheiding (10 september 2021)

Op 10 september is het weer de dag van de scheiding!

Gratis advies op de dag van de scheiding (10 september 2021)

Niet zo gek dat hier een aparte dag voor ingericht is want 1 op de 3 huwelijken strandt. Woon je samen, dan strandt ongeveer 60% van de relaties volgens cijfers van het CBS.

Een scheiding is een hele emotionele periode. Helaas moeten er in die periode ook een heleboel belangrijke dingen worden geregeld. Denk onder andere aan het vastleggen van een alimentatieregeling, regelen van woonruimte, maar nog veel belangrijker: als er kinderen zijn dan moet er ook een ouderschapsplan komen. Want ook na de scheiding blijven jullie gezamenlijk verantwoordelijk voor de kinderen. Het is daarom belangrijk om dit met respect voor elkaar te doen.

Als mediator kan ik daarbij helpen. Zo zorg ik ervoor dat de scheiding overzichtelijk wordt en zorg ik er voor dat alle belangrijke punten besproken en vastgelegd worden.

Omdat het de dag van de scheiding is, geef ik 10 september van 16.00 tot 19.00 uur GRATIS advies over vragen waar jij mee zit. Ik ben bereikbaar op 06 52405925.

Geplaatst op donderdag 9 september 2021.

Over Partiman Mediation

Dit bericht is geschreven door Partiman Mediation. Het bedrijf valt onder mediation uit Utrecht. Trefwoorden van Partiman Mediation uit Utrecht : mediation bij een familie conflict, mediation bij een zakelijk conflict, familiemediation, mediation snel en goedkoper, particulier mediation, familiemediation, arbeidsmediator, zakelijke mediator, toekomst .

Lees meer over Partiman Mediation.