HOE KRIJG IK MEER VOLDOENING UIT MIJN WERK?

Met de vraag hoe ze meer voldoening uit haar werk kon halen, kwam deze klant bij me in het coachtraject. Lees wat het coachtraject haar heeft opgeleverd.

HOE KRIJG IK MEER VOLDOENING UIT MIJN WERK?

Ze kwam bij me binnen met de vraag hoe ze meer voldoening uit haar werk kon halen. Bekijk wat deze klant na het coachtraject van vier uur te zeggen had over de coaching. Begin van het jaar ben ik een loopbaantraject gestart onder begeleiding van Jacqueline Arends. Binnen een half uur was er al zoveel besproken en werden me door hele eenvoudige vragen al een aantal dingen erg duidelijk. Je moet je natuurlijk wel openstellen en eerlijk richting jezelf zijn om achter een aantal dingen te komen maar uiteindelijk heeft het me heel veel duidelijkheid gegeven. Het mooie van dit alles is, dat ik zeer zeker mede door de gesprekken met Jacqueline er achter ben gekomen dat het bedrijf waar ik werk echt goed bij me past maar dat ik toe was aan een nieuwe rol binnen het bedrijf. Het toeval wil dat er echt op het einde van het traject een mooie functie vrij kwam die me op het lijf is geschreven. Inmiddels ben ik begonnen in deze nieuwe functie. Een hele mooie baan die me de komende jaren zeer zeker vele uitdagingen zal gaan geven. Zonder dit traject zou ik deze interne stap niet genomen hebben. Mijn dank gaat dan ook zeker uit naar Jacqueline die me hierin goed ondersteund en begeleid heeft.

Wil jij ook meer voldoening uit je werk halen of misschien zelfs van baan veranderen? Ik help je er graag bij. Stuur een e-mail naar info@ja-balans.nl voor een vrijblijvend intakegesprek.

Geplaatst op maandag 30 augustus 2021.

Over JA-Balans coaching

Dit bericht is geschreven door JA-Balans coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Utrecht. Trefwoorden van JA-Balans coaching uit Utrecht : coach, trainer, coaching praktijk, systematisch coachen, lifecoaching, persoonlijke coaching, Workshop Nog Efficiƫnter Werken, loopbaancoaching,.

Lees meer over JA-Balans coaching.