Inschrijving voorjaarscursus schilderen met olieverf

In de week van 16 januari 2017 start de cursus schilderen met olieverf.

Inschrijving voorjaarscursus schilderen met olieverf

Beeldend kunstenaar/docent Anneke Kerkhof geeft deze cursus in haar grote atelier vlakbij het centrum van Utrecht (eigen parkeerterrein). De cursus bestaat uit 18 wekelijkse lessen en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De groepen zijn klein en hoewel er gewerkt wordt met gezamenlijke onderwerpen en thema's is er genoeg ruimte voor individuele aandacht. De nadruk ligt op leren kijken en aanleren van technieken en experimenteren met verschillende schilderstijlen. De cursustijden zijn op dinsdag- en woensdagavond (20 tot 22 uur) en woensdag- en donderdagochtend (9.30 tot 11.30 uur)

Op alle tijden is nog wel een plek vrij. Ga naar www.anneke-kerkhof.com voor het inschrijfformulier of mail naar info@anneke-kerkhof.com voor meer informatie.

Geplaatst op maandag 16 januari 2017.

Over Anneke Kerkhof

Dit bericht is geschreven door Anneke Kerkhof. Het bedrijf valt onder workshops uit Utrecht. Trefwoorden van Anneke Kerkhof uit utrecht : schilder workshop, schilderweekenden, schilderweekend aan zee, kunstenares, cursus schilderen, cursus schilderen voor particulier, cursus schilderen voor bedrijven, schilder atelier, schildercursus.

Lees meer over Anneke Kerkhof.