instromen bij cursus schilderen met olieverf

Je kunt nog instromen bij de voorjaarscursus schilderen met olieverf die beeldend kunstenaar/docent Anneke Kerkhof geeft in haar grote atelier in Utrecht.

instromen bij cursus schilderen met olieverf

De voorjaarscursus schilderen met olieverf die gestart is in de week van 16 januari, bestaat uit 18 lessen. Je kunt nog instromen met aftrek van gemiste les(sen). De cursus is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden en wordt gegeven door beeldend kunstenaar/docent Anneke Kerkhof in haar atelier bij het centrum van Utrecht. (eigen parkeerterrein). Zie de website http://www.anneke-kerkhof.com/ voor het inschrijfformulier of verdere informatie. Je kunt ook mailen naar info@anneke-kerkhof.com De cursustijden zijn dinsdagavond, woensdagochtend, woensdagavond en donderdagochtend. Bij alle tijden is nog wel een plekje vrij.

Geplaatst op woensdag 18 januari 2017.

Over Anneke Kerkhof

Dit bericht is geschreven door Anneke Kerkhof. Het bedrijf valt onder workshops uit Utrecht. Trefwoorden van Anneke Kerkhof uit utrecht : schilder workshop, schilderweekenden, schilderweekend aan zee, kunstenares, cursus schilderen, cursus schilderen voor particulier, cursus schilderen voor bedrijven, schilder atelier, schildercursus.

Lees meer over Anneke Kerkhof.