Je darmen gezond: gluten

Je darmen zijn de basis van je gezondheid. Het gezond houden van je darmen is belangrijk om klachten te voorkomen. Voeding speelt daarbij een essentiële rol.

Je darmen gezond: gluten

In mijn praktijk test ik de gevoeligheid voor voeding. Met regelmaat zie ik een stressreactie op tarwe en gluten. Gluten beschadigen je darmwand. Vaak is dit niet aantoonbaar in het reguliere circuit. Gelukkig maar, want dan heb je de ziekte coeliakie. Er is wel heel vaak sprake van een overgevoeligheidsreactie op gluten. Meestal wordt dit niet (h)erkend, je kunt hier echter wel zeer veel hinder van ondervinden.

Hoe houd jij je darmen gezond? Welke rol spelen gluten op je darmgezondheid? Welke invloed hebben gluten op jouw gezondheid?

Meer hierover kun je lezen op de website: https://www.vivrevitaliteit.nl/voeding-gluten/

Indien je buikklachten hebt, denk je er misschien niet direct aan dat voeding hierbij een rol speelt. Wil je inzicht in de rol van voeding op jouw (darm)gezondheid?

Ontdek dit in een orthomoleculair natuurgeneeskundig consult. www.vivrevitaliteit.nl

Geplaatst op maandag 4 januari 2021.

Over Vivre Vitaliteit

Dit bericht is geschreven door Vivre Vitaliteit. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Utrecht. Trefwoorden van Vivre Vitaliteit uit vleuten : Orthomoleculaire natuurgeneeskunde, Resonantie therapie, Intolerantie Reset therapie, Bemer vaattherapie, Traumagerichte therapie, Verbeter je darmgezondheid traject, Immuunsysteem krachtig laten werken.

Lees meer over Vivre Vitaliteit.