Maak kennis met StuwaJobs Personeelsdiensten!

StuwaJobs Personeelsdiensten is thuis in alle marktsegmenten met een specialisme in de Stuwadoring en Logistieke Branche.

Maak kennis met StuwaJobs Personeelsdiensten!

Maak kennis met StuwaJobs Personeelsdiensten!

Onze diensten bestaan uit: - Laden en Lossen - Stuwadoring - Uitzenden - Werving & Selectie

Laden en lossen StuwaJobs Personeelsdiensten is een handelsnaam van Stuwadoorsbedrijf H.Th. Vermeulen BV. Laden en lossen van schepen en containers vormt nog steeds het grootste deel van het werk van stuwadoorsbedrijf H.Th. Vermeulen BV. Hiervoor levert Stuwadoorsbedrijf H.Th. Vermeulen BV gespecialiseerd personeel.

De verscherpte regelgeving op het gebied van transport en logistiek zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven ervaren personeel inhuren om snel en vakkundig diverse ladingen op een veilige manier te kunnen “handelen”.

Alhoewel ons bedrijf in IJsselstein is gesitueerd wordt het personeel uitgezonden naar diverse havenplaatsen in Nederland.

Stuwadoring Vakkundig laden van schepen is een hele onderneming. Efficiëntie en veiligheid zijn de voornaamste begrippen die bij het “stuwen” van lading in het ruim voorop staan.

Door gebruik te maken van Stuwadoorsbedrijf H.Th. Vermeulen BV bent u er van verzekerd dat bovenstaande begrippen ook daadwerkelijk toegepast worden. Dit werkt op alle fronten kostenbesparend.

Snel en efficiënt laden bespaard tijd. Vakmanschap zorgt ervoor dat u niet als transporteur verzekeringsclaims moet incasseren.

Uitzenden Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Uitzenden wordt gekenmerkt door maximale flexibiliteit voor u en voor de flexkracht, doordat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden.

Wij beschikken over een groot netwerk van kandidaten. Werkpieken opvangen, projecten opstarten, het werk laten doorgaan bij ziekte-uitval; met onze uitzendkrachten heeft u snel een paar extra handen in huis.

Werving en Selectie StuwaJobs beschikt over een zeer groot en divers personeelsbestand. Een database vol gekwalificeerde en gemotiveerde flexwerkers, allen met hun eigen ervaring. Het is voor ons dan ook eenvoudig precies die kandidaat te vinden, waar u behoefte aan heeft. StuwaJobs doet de eerste selectie, voert de eerste gesprekken en stelt bij u alleen die kandidaten voor, die voldoen aan de door u gestelde wensen en eisen. Op deze manier nemen wij u veel werk uit handen.

Geplaatst op vrijdag 30 januari 2015.

Over StuwaJobs Personeelsdiensten

Dit bericht is geschreven door StuwaJobs Personeelsdiensten. Het bedrijf valt onder uitzendbureau uit Utrecht. Trefwoorden van StuwaJobs Personeelsdiensten uit IJsselstein : personeelsdiensten, personeel uitzenden, gespecialiseerd personeel uitzenden, gespecialiseerd personeel regelen, personeel inhuren, ervaren uitzendkrachten, logistiek vacatures, transport vacatures,.

Lees meer over StuwaJobs Personeelsdiensten.