Zomer Actie

20% zomerkorting op zes sessies hypnotherapie

Zomer Actie

Ontvang nu 20% zomerkorting op zes sessies hypnotherapie voor afvallen en gewichtsbeheersing. Heb je last van overgewicht? Vind je het lastig om af te vallen en ben je moe van jojo effect van diëten? Wil je een duurzame levensstijl en gewichtsbeheersing doorzetten? Ben je een emotionele eter en wil je dit patroon veranderen?

Met behulp van een virtuele maagband (“hypnotische maagband”) worden verbluffende en blijvende resultaten bereikt. Door middel van hypnose wordt als het ware een virtuele maagverkleining uitgevoerd. En dit zonder echte operatie! Gecombineerd met cognitieve therapie om je gedrag/levensstijl permanent positief te beïnvloeden zorgen we er voor dat je gewicht binnen de kortste keren de weg naar naar beneden en het gewenste resultaat inslaat.

De behandeling bestaat uit zes sessies (van 90 min) inclusief intake en opstellen van plan van aanpak. Als zomerse aanbieding en bij aanmelding dit magazine krijg je 20% korting, ter waarde van €130,-. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik aanbied? Neem dan contact met mij op en vraag een oriënterend gesprek aan. Meer info? Kijk dan op site van EmpowerU.

Bij aanmelding via indebuurt Utrecht krijg je 20% korting op gehele behandeling van zes sessies, inclusief intake. Kortingscode: SVO892018

Geplaatst op vrijdag 6 juli 2018.

Over EmpowerU

Dit bericht is geschreven door EmpowerU. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Utrecht. Trefwoorden van EmpowerU uit Utrecht : hypnotherapie, zwangerschap, kinderwens, hypnotherapeut, zwangerschapsmisselijkheid, maag darm klachten, prikkelbaar darm syndroom, Trauma verwerking, EDMR, Omgaan met stress, Relatie problemen, Zwangerschap en voorbereiden voor bevalling, Allergieën, Ouder en kind, Huilbaby's, Gewichts beheersing, Prestatie verbeteren.

Lees meer over EmpowerU.