Offerte voor Klussenbedrijf in Utrecht

Op zoek naar een offerte voor klussenbedrijf in de plaats Utrecht? Zoek niet verder. Wij vonden 1 bedrijven over klussenbedrijf in Utrecht voor u. meer

Prijsopgave voor klussenbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Een kledingkast en kleine secretaire verhuizen van Tuindorp Oost naar zorgcentrum Lange Smeestraat. Kledingkast circa 100x60x180 kan niet uit elkaar en moet over balkon eerste verdieping naar beneden getild worden. Bij zorgcentrum naar kamer op 1e verdieping. Zo spoedig mogelijk..”

Aangevraagd op woensdag 1 mei 2019

“Wij zoeken voor ons hotel studenten die n extra willen verdienen in schoonmaak”

Aangevraagd op donderdag 23 augustus 2018

“Beste heer, In juli ben ik opzoek naar een ervaren schilder, die eerst mits het kan de muren glad maakt, gaatjes in de muren dichtvult en de woonkamer, slaapkamers, zolder, gang en de keuken schildert. En we hebben een stratenmaker nodig de tuinoppervlakte is circa 30m2 en het huis 100m2. Graag hoor ik van u wat de prijzen ongeveer zijn. Mvg, Sabina v Zwienen”

Aangevraagd op vrijdag 9 juni 2017

Aangesloten bedrijven

  • Klusbedrijf All-Inn

    Klusbedrijf All-Inn is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de . Trefwoorden van Klusbedrijf All-Inn : klussenbedrijf, behangen, klusjesman, klusbedrijf, klein onderhoud, tuinman, reparatie, sanitair, service, .

    tel. 06-19619296, Postbus 1507, 3500BM in Utrecht

    Meer over Klusbedrijf All-Inn contact website